Vrachtwagen / afvalcontainer voor de afbraak van uw badkamer

Afbreken is makkelijker dan opbouwen, daarover zijn we het eens.

Maar wat moet u nu met die oude badkuip of die kapotte tegelvloer?

Verbouwen brengt steevast afval en stof met zich mee en het is niet leuk om thuis te komen in een stoffige omgeving vol bouw- en afbraakafval. Wanneer u niet over de juiste machines en apparatuur beschikt, kan het een uitdaging zijn om alles op een correcte manier af te breken, zonder bijkomende schade te veroorzaken aan de meubels of aan uw woning. Als u bovendien alle materialen (hout, beton, bezetting, enz.) zelf moet scheiden alvorens er voorgoed vanaf te zijn, bent u wel even bezig.

Kris Laenen uit Westerlo is ook uw partner voor professionele afbraak

Badkamerspecialist Kris Laenen zorgt niet alleen voor een nieuwe badkamer op maat, we nemen ook het kap- en breekwerk en de afvoer van de oude materialen voor onze rekening. Maak u dus geen zorgen over resterend afval of afvalscheiding.

Wij komen bij u langs en zorgen voor een snelle en efficiënte afbraak. We nemen alles onmiddellijk weer mee zodat we met een schone lei kunnen beginnen. U hoeft uw hoofd niet te breken over puin of oude badkamermeubels. Wanneer wij met uw badkamer klaar zijn, kan u meteen genieten van die verkwikkende stoomdouche of dat heerlijke nieuwe ligbad.

Kris Laenen, uw partner voor de afbraak van uw oude badkamer!

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Neem vandaag nog contact op!

Wij helpen u graag verder.

Back to Top